ua de

Виїзна лабораторія «Молодіжний Лідер»

Виїзна лабораторія «Молодіжний Лідер»

Ініційовано першу частину проєкту виїзна лабораторія «Молодіжний лідер» у Мукачево. У проєкті взяли участь молоді люди віком від 15 до 18 років. Дана лабораторія є певним інструментом для формування команди дуже молодих лідерів у локальних ініціативах.

Під час заходів учасники дізналися про роботу всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні» та свої можливості у ньому. Молоді люди зосередилися на розкритті лідерських якостей та основ ораторського мистецтва. Більша частина тренінгів була побудована на виконанні практичних завдань, завдяки чому учасникам було цікаво та завжди активно.

Підводячи підсумки молоді люди відзначили розуміння вагомості саме того, що кожен може вкладати частинку себе у розвиток та роботу організації, того що молодь повинна бути активною і реалізовувати свої ідеї. Завдяки якісно підібраній поданій та інформації учасники не лише розкрили свій потенціал, а також стали мотивованими направляти свою енергію та набуті знання на покращення діяльності локальної організації.

15 грудня 2021
×