ua de

У Львівській області пройшов освітній проект "Teenagers Akademie"

У Львівській області пройшов освітній проект "Teenagers Akademie"

З 28 липня по 4 серпня 2021 року у Львівській області пройшов проект «Teenagers Akademie». У проекті брала участь активна молодь віком від 14 до 18 років з середи етнічних німців з усієї України.

Програма даного проекту направлена ​​на розвиток лідерських та організаторських навичок молоді у поєднанні з активними видами спорту та вивченням німецької мови. Опанування німецької мови у суміщенні зі спортивними заходами - це ефективна пропозиція для підлітків, яка втілилась у ході реалізації проекту DJU - Teenagers Akademie.

Протягом проекту молоді люди зосереджували свою діяльність на розвитку навичок з відповідальності та лідерства, комунікабельності та командної роботи. Продовж академії особливу увагу було приділено покращенню знань німецької мови, та розвитку творчого потенціалу. Адже на вечірні заходи учасники розігрували театральні сценки та й просто весело проводили час у великій і дружній атмосфері. Крім основних занять, молодь отримала навички з проектного менеджменту та педагогіці переживань. Також учасники згадували минуле дізнались історичні дані про німців про в Україні. Увечері молоді люди зазвичай збиралися разом, грали у настільні ігри та влаштовували перегляд фільмів.

Всі учасники після закінчення були щасливі, в тому що мали можливість взяти участь у цьому чудовому проекті, на якому вони знайшли багато друзів, покращили різноманітні навички  займалися спортом, отримали безліч нових і корисних знань та весело провели своє літній час на свіжому повітрі.

7 вересня 2021
×