ua de

У Карпатах пройшов молодіжний проект "Familiensprachschule"

У Карпатах пройшов молодіжний проект "Familiensprachschule"

У Карпатах пройшов неймовірно цікавий молодіжний проект «Familiensprachschule». Після річної перерви (минулого літа даний проект був проведений в онлайн форматі) діти та молоді батьки одержали можливість насолодитися спілкуванням, навчанням, спортом, творчістю, свіжим повітрям, емоціями, дружбою, підйомами у гори.

З самого ранку дітки та батьки виходили на ракові спортивні заняття, які полюбилися усім учасникам не зважаючи на ранній підйом та деколи вередливі погодні умови. Завдяки заняттям фізкультурою учасники насичувались енергією та бадьорі  приходили на уроки німецької мови.

Заняття німецької мови проходили весело та рухливо, адже організатори проекту ставлять  за собою мету зробити вивчення німецької мови одною з улюблених справ для маленьких допитливих учасників.

Інноваційність та унікальність даного проекту полягає у тому щоб діти та батьки як можливо більше проводили час разом навчаючись, розвиваючись творчо, етнокультурно. Саме тому великий акцент робоча команда проекту ставить на заняття на яких учасники які беруть участь спільно. Адже комунікація батьків та дітей на хвилі сучасності є вагомим процесом для успішного майбутнього як кожної особистості, так і німецької самоорганізації загалом. Важливо щоб діти та батьки з різних міст України з числа етнічних німців спілкувались, дружили та насолоджувались часом який проводять разом та з користю! Адже такі заходи це можливість збереження та передачі цінних традицій, історії, культури своїх сімей та передача цих цінностей далі.

7 вересня 2021
×