ua de

Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні» (ВО НМУ) оголошує конкурс на участь в освітньому проєкті "Familiensprachschule" для дітей 5 - 11 років.

Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні» (ВО НМУ) оголошує конкурс на участь в освітньому проєкті "Familiensprachschule" для дітей 5 - 11 років.

Цілі проєкту – сприяння комунікації між батьками та дітьми німецького походження з різних куточків України.  Мотивація дітей та їхніх батьків брати активну участь у житті та проектній діяльності німецької молоді в  Україні.  Підвищення мотивації вивчення німецької мови дітей молодшого шкільного віку разом з батьками. Забезпечення сучасної якості вивчення німецької мови, що сприяє розвитку особистості, її ключових компетенцій на основі прийняття етнокультурних цінностей.

Протягом десяти днів у комфортних  умовах діти і молоді люди (один з батьків дитини **) вивчатимуть німецьку мову, в інтерактивній формі складовою якої будуть: активні ігри, творчість, спорт ...

Організатори проєкту поставили перед собою завдання зробити програму сімейної мовної школи так, так що б молодші учасники були зацікавлені, допитливі, рухливі, щасливі, а заняття німецькою  стало їх улюбленою справою. Для розкриття творчого потенціалу учасників, передбачено проведення  творчих занять таких як: пластиліно терапія, різні види малювання, виготовлення сувенірів.

Дати проведення проєкту: 30 липня - 08 серпня 2022р.

Місце проведення: Україна, Карпати.  

Умови участі у проєкті:

  • активна участь у роботі партнерських організацій РНУ і БФ «Товариство розвитку»
  • вік учасників: одного з батьків віком до 35 років
  • вік учасників: дитини від 5 до 11 років (можлива участь декількох дітей з однієї сім’ї)
  • проживання заявників в Україні
  • документи які підтверджують німецьку приналежність учасників

Заповнені анкети приймаються до 12 липня 2022 року на електронну гугл форму. Для цього Вам необхідно буде перейти за посиланням заповнити анкету та надіслати анкету:

forms.gle

Лист клопотання та документи підтверждуючи німецьку приналежність потрібно надсилати  на електронну адресу:

у темі листа необхідно вказати: Вашу Фамілію та назву проєкту   «Familiensprachschule».

Анкети розглядає журі  у складі членів Правління ВО НМУ. Результат конкурсу буде оголошений до 15 липня 2022 р. Після відбору учасники отримають запрошення, програму та подальші інструкції для участі у проєкті.

Фінансові умови: учасникам буде оплачено проживання, харчування, проїзд по пред'явленню проїзних документів. (Можлива часткова компенсація проїзду максимально до 1500 грн. в дві сторони).

Організатор проєкту: Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні».

Проект буде  проводитися Всеукраїнським об'єднанням «Німецька молодь в Україні» з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ і комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку»

З усіх питань знаходимось у Вашому розпорядженні звертайтесь в електронному або телефонному режимі:  pm.jugend@deutsche.in.ua

моб. 097 442 74 21

З повагою,
Діана Ліберт,
Керівник  ВО НМУ

30 липня - 08 серпня 2022р.
×