ua de

Конкурс на участь у проєкті "DJU Sprachakademie 2021"

Конкурс на участь у проєкті  "DJU Sprachakademie 2021"

Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні» (ВО НМУ) оголошує конкурс на участь в освітньому проєкті "DJU Sprachakademie 2021".

Цілі проєкту – комунікація молоді німецького походження, залучення учасників до активної роботи та розвитку німецького молодіжного руху.  Сприяти підвищенню мотивації учасників до вивчення німецької мови.  Підтримка  етнокультурної ідентичності серед молоді.  

Упродовж   восьми днів учасники під керівництвом кваліфікованих викладачів вивчатимуть німецьку мову поєднуючи заняття  з пізнаванням німецької історії традицій, культури, танців.

У програмі мовної академії передбачено проведення  різноманітних семінарів, тренінгів з молодіжної роботи та занять спортом.  

Дати, проведення проекту: 04-11 грудня 2021р.

Місце проведення проекту: Україна, Львівська область

Умови участі у проекті:

  • активна участь у роботі партнерських організації РНУ і БФ «Товариство розвитку»
  • вік учасників від 14 до 35 років
  • рівень володіння німецькою мовою не нижче А1
  • лист клопотання від керівника партнерської організацій РНУ
  • документи, підтверджуючі німецьку приналежність

Лист клопотання та документи,  які підтверджують німецьку приналежність, потрібно надсилати  на електронну адресу: pm.jugend@deutsche.in.ua  

Заповнені анкети приймаються до 21 листопада 2021 року на електронну гугл форму. Для цього Вам необхідно  перейти за посиланням: docs.google.com

Анкети розглядає журі у складі членів Правління ВО НМУ.  Про результати конкурсу буде повідомлено  не пізніше 24 листопада 2021 р.

При відборі учасників пріоритет буде надано молодим людям які пройшли повний курс вакцинації від Covid 19 та мають сертифікат який підтверджує вакцинацію.

Після відбору учасники проєкту отримають запрошення, програму та подальші інструкції для можливої  участі у  проєкті.

Фінансові умови: учасникам буде оплачено проїзд, харчування, проживання, оплата за експрес тест (2 рази),  навчальні матеріали і спортивні заходи передбачені проєктом.

Організатор проєкту: Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні».

Організаційний внесок за участь у проєкті  ВО НМУ300грн.

Проєкт  буде проводитися з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ, будівництва та комплексного  регіонального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

У зв'язку з продовженням   карантину в Україні організатори академії  потурбуються про створення умов для максимального захисту учасників.  Захід буде проведено згідно усіх норм та правил  концепції з гігієни.

У разі посилення умов карантину в Україні  організатори академії переведуть проведення заходу в онлайн формат. 

З усіх питань знаходжусь у Вашому розпорядженні в електроному або телефонному режимах:

моб. тел.+38 097 442 74 21 E-mail:  pm.jugend@deutsche.in.ua

04-11 грудня 2021р.
×