ua de

Конкурс на участь у освітньому проєкті „Deutsch mit Wandern“

Конкурс на участь у освітньому проєкті „Deutsch mit Wandern“

Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні» (ВО НМУ) оголошує конкурс на участь у освітньому проєкті „Deutsch mit Wandern“ для молоді віком 16 - 35 років.

Даний проєкт є однією зі станцій для місця зустрічі та комунікації молодих людей з німецької меншини в Україні.

Цілі проєкту: 

Основною метою проєкту є комунікація учасників німецького походження.  Залучення молоді та спілкування учасників для успішного розвитку ВО НМУ. Також метою проєкту є розвиток навичок спілкування німецькою мовою, подолання мовного бар’єру та мотивація людей до вивчення німецької мови. У центрі уваги буде живе спілкування та розвиток розмовної мови.

  • Підвищення рівня володіння німецькою мовою;
  • Мотивація молоді до подальшого вивчення німецької мови;
  • Розвиток мовних, комунікативних, інтелектуальних та пізнавальних здібностей; 
  • Встановлення і розвиток міжрегіональних зв'язків між молодими учасниками із німецьких молодіжних ініціатив;
  • Навчити молодих людей формам організації та методам  спільної роботи.

Учасники проекту протягом 8 днів будуть інтенсивно вивчати німецьку мову у цікавій формі. Крім цього у програмі проєкту передбачені щоденні походи та сходження у гори, де молоді люди будуть навчатися основним правилам виживання у  природних умовах. 

Дати проведення проєкту: 01 жовтня - 08 жовтня 2023 р.

Місце проведення: Україна, Карпати.  

Умови участі у проєкті:

  • активна участь у роботі партнерських організацій РНУ і БФ «Товариство розвитку»
  • вік учасників: від 16 до 35 років
  • проживання заявників в Україні
  • документи які підтверджують німецьку приналежність учасників

Заповнені анкети приймаються до 18 вересня 2023 року на електронну гугл форму. Для цього Вам необхідно буде перейти за посиланням заповнити анкету та надіслати анкету: docs.google.com

Лист клопотання та документи які підтверджують німецьку приналежність потрібно надсилати на електронну адресу: pm.jugend@deutsche.in.ua

Анкети розглядає журі  у складі членів Правління ВО НМУ. Результат конкурсу буде оголошений до 20 вересня 2023 р. Після відбору учасники отримають запрошення, програму та подальші інструкції для участі у проєкті.

Фінансові умови: учасникам буде оплачено проживання, харчування, проїзд по пред'явленню проїзних документів. (Можлива часткова компенсація проїзду максимально до 1400 грн. у дві сторони).

Організатор проєкту: Всеукраїнське об'єднання «Німецька молодь в Україні».

Проект буде  проводитися Всеукраїнським об'єднанням «Німецька молодь в Україні» з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ і комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку»

З усіх питань знаходимось у Вашому розпорядженні звертайтесь в електронному або телефонному режимі: pm.jugend@deutsche.in.ua

Моб. 063 455 44 29 Сергій

Моб. 097 442 74 21 Діана

 

01-08 жовтня 2023 року
×