ua de

Конкурс на участь у Німецько-українсько-грузинському проєкті "У чужій країні як вдома?"

Конкурс на участь у  Німецько-українсько-грузинському проєкті "У чужій країні як вдома?"

Дати проведення:

Перша  частина 09 - 16 серпня 2022 р., Німеччина м. Дрезден

Друга частина  01 - 08 вересня 2022 р., Грузія м. Тбілісі

Вік учасників: від 16 до 30 років

Рівень володіння німецькою: від А2

Обов’язкова  активна участь в обох частинах зустрічі

Участь у проекті можуть брати молоді люди віком від 16 до 30 років з України, Німеччини (молоді люди які мають статус переміщеної особи і проживають в Німеччини) а, також переміщенні особи з України які на даний час проживають у країнах Європейського союзу.

Учасникам з  України та переміщеним особам з України які проживають у країнах Європейського союзу оплачується: проживання, харчування, медичне  страхування,  проїзд в дві сторони, заходи передбачені проектом.

Опис

Меншини є важливою частиною майже кожного суспільства. Як групи населення, які відрізняються від більшості населення певними характеристиками, наприклад, етнічними, релігійними та/або іншими культурними аналогіями, вони часто піддаються особливим загрозам або небезпекам. Їхні права та свободи мають  захищатися. Протягом  нашої три національної молодіжної зустрічі ми будемо мати справу з особливостями, проблемами та правовими питаннями, що стосуються меншин. Ми дізнаємося про історію та поточну ситуацію меншин у Німеччині, а також у  Європі. Участь у проєкті будуть брати представники німецьких меншин з України та Грузії, які розповідатимуть особисті історії.  Адже  однією з тем  програми обміну є німецька меншина в Грузії та Україні.

Для подачі заявки необхідно заповнити гугл форму за посиланням: forms.gle

ОРГАНІЗАТОРИ: Politischer Jugendring Dresden (PJR) Dresden e.V. Всеукраїнське об’єднання «Німецька молодь в Україні» (DJU) e.V.  Асоціація німців Грузії «Об'єднання»

 

09 - 16 серпня 2022 р., 01 - 08 вересня 2022 р.
×